Iepurele este un personaj plin de viata dar "asezat", calm si realist. Îsi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de îndata ce apare un conflict. 
Este diplomat în societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce îi farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa îi împartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca în treburile celorlalti decât daca nu are încotro. 
Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarâta, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase îl stingheresc. În situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic. 

De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii îndelungate, îsi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Estet si erudit, îi place sa se adânceasca în lecturi si sa petreaca serile în fata focului, în compania celor apropiati.
Iepurele este o persoana de nadejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, prefera îmbratisarile tandre si mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil si atent fata de partener, Iepurele stie cum sa se faca dorit prin bunatate si sarm.
Daca ar fi dupa el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânarilor, si weekend-urile la Venetia. Este fericit alaturi de cineva blând, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv. Pentru a-l atrage, trebuie sa fii cultivat, romantic, tandru si manierat.

Comments

Popular Posts