Thursday, April 22, 2010

Wednesday, April 21, 2010

It's in your head, in your head (zombie!)

Cand eram mic eram foarte impresionabil.
Voiam sa ma fac bodyguard pentru Iliescu pana taicameu mi-a subliniat faptul ca ar trebui sa sar in fata vreunui glont pentru el. Asa ca am renuntat la idee.
De asemenea, taicameu a reusit sa ma convinga, cu destula usurinta, ca te poti imbolnavi de ceva daca te gandesti suficient de mult la ea. Presupun ca era un subterfugiu sa ma faca sa nu ma mai gandesc panicat la toate maladiile de pe discovery channel si sa nu ajung vreun ipohondru. Cert este ca pentru o vreme panica s-a instalat din cauza afirmatiilor lui, nu din cauza discovery channel-ului. Aflam despre vreo boala sau sindrom nou, imi intra in minte, dupa care purtam dialectica vietii mele in my head : "yeah, it does sound nasty...wait, i should stop thinking about it! i don't want to catch it! maybe it's too late - oh no, am i thinking it? am i getting it? how do i stop this? what if i'm thinking myself into it now? ARGH!! must.stop.thinking.about.it!"
Cateodata adevarul este mult mai usor de inghitit. :)

Tuesday, April 20, 2010


Acum, sunt un om al ploii. Zic asta ca o prefata pentru cine ar crede ca NU sunt un om al ploii. Sunt un semn de apa ( daca esti adept), apa este elementul meu, imi place apa, ploaia ma calmeaza, prospetimea din timpul ploii este revigoranta, ploaia e o metafora pentru purificare, iubitii se reunesc in ploaie in climaxurile tipice din filmele romantice (dar se si despart :-?) etc. Sunt convins ca prinzi ideea.
Cu toate acestea, un singur lucru e cateodata iritant: ploaia e uda.
Si ca nisipurile de pe Tatooine, intra peste tot si strica freze si iti uda manecile si umple relieful aventuros al strazilor bucurestene. Sunt un admirator platonic al ploii, uneori ma arunc afara in ploaie dinadins, dar de cele mai multe ori evit sa fiu udat de ea. It's a cruel mistress. Mai ales cand de bine de rau, trebuie sa iesi din casa pe vremea asta. Tot ce pot sa zic este "Iar ploua, al naibii de nor piroclastic!"

Like you

I've got headaches, and tootaches, and bad times too, like you!

I hate WoW


I utterly hate it. I despise it.
It's as insidious as those would-be heaven-delivering bolognese sauce jars that seem to always bust your nuts at home.
WoW and a bolognese jar? Hah. They're both shiny, and fresh, and hip, and they both disseminate information in such a way, that we the masses are forced to base our conclusions on erroneus..
Oh wait. wrong meeting!
Pana la urma?
Te tine pe intravenos. Te ameteste cu miasma dulceaga si iti promite orgasme veritabile (vezi pachetul) minus asteriscul care te avertizeaza ca rezultaltele scad in calitate pe masura utilizarii repetate. Dau bani cu carul sa-l joc, e o relatie de love-hate, ma consuma si in acelasi timp ma dezgusta, ma trage de mana sa-i pun mana pe sani si-n acelasi timp imi da o palma ca n-am platit intai, ma mustreaza ca n-am t10 full si ca nu-s in stare sa fac 5000 dps iar in acelasi timp imi spune ca-i ok, ca am timp, ca trebuie rabdare, doar am doar 23 de ani si multi de-acum ii vrea sa-i petrec cu ea.
Fucking shit.
Proffesional help is being sought at this point.

ME!

Yo bitchez.
Guesss who's back!