Urarea mea de ziua femeii pentru voi femeile (pentru ca sunteti gigea)


Hey girl!

Da, tu - doar esti tipa. Cu tine vorbesc. E 8 martie asa ca:

La multi ani! 

Azi tine minte cam urmatoarele chestii, dudette: sa ramai optimista (chiar daca meteoritul fatal mai are 3 minute pana ne pulverizeaza), delicata (dar gen in sensul, stii cum panza de paianjen e de 3 ori mai subtire decat firul de par uman dar de 3 ori mai rezistenta ca otelul, la aceeasi grosime? like, that kind of delicate. Nu in sensul ala al servetelelor parfumate ieftine care sunt faine si misto dar gen ti se rup in mana), puternica ( ROAR, intelegi ce zic? Dar nu foarte puternica fizic. Cu siguranta nu. Vreau si eu si altii sa ne simtim super eroi cand desfacem borcane!), misterioasa asa precum gen ceva inefabil din poezie dar NU - ABSOLUT NU - ca misterele din Scooby Doo pentru ca, stii si tu, alea erau like WOW un mister dupa care la sfarsit aflai ca era tipul naspa care opera caruselul si erai "meh", si tandra ca un vin ...erm, tandru care e inmiresmat si parfumat si AWESOME dar care nu te ameteste rau de tot dupa care iti ia banii din portofel si te lasa acolo ca sa te ia amicu tau Adi cu masina sa te duca acasa. Hmm, deviez.

J.D. Salinger zicea ca femeile sunt toate cel putin un pic nebune, dar cine vrea sa fie plictisitor, nu? (high five!) Tot ce vreau sa zic (in ciuda inabilitatii mele de ma exprima precum in filmele alea pentru gagici care va plac voua - si nu nega ca iti plac!) este ca meriti un mare La Multi Ani tocmai pentru ca esti femeie, si ca tip stiu foarte bine ca trebuie sa va multumim pentru ca aveti tot felul de feluri de-a fi misto: pentru ca puteti fi si fiice, si iubite, si mame, pentru ca stiti sa ne dati that look, pentur ca desi uneori ma plang enorm cat dureaza sa va aranjati+machiati etc crede-ma ca like mega super awesome deep down inside unde noi iubim secretly faptul ca sunteti cochete si stiti sa va aranjati si stiti numele tuturor  celor 10 mii de produse de cosmetica, pentru ca ai gen un stil vestimentar foarte feshan (atat cat ma pricep eu... adica, imi place!), pentru starea aia super faina dar raw dupa exercitiile la sala cand sunteti gen sweaty and RAWR, pentru atunci cand ne luati hainele si le puneti pe voi, pentru pozele voastre de liceu usor amuzante, pentru ca atunci cand sunteti voi in preajma si apare vreun copilas simt ca am o scapare.

Dar mai ales pentru ca sunteti really confusing. Adica, what the hell? Vrei sa fii independenta dar vrei sa fii pampered? Esti femeie puternica dar DA-MI AFECTIUNE ACUM what the hell? Ma intimidati. Cred ca d-aia iti urez La Multi Ani. De frica!

Si daca mai ai momente cand esti geloasa pe alte fete adu-ti aminte: everyone farts.

Comments

Popular Posts