Ala Bala Portocala

Azi-noapte a fost sa demonstreze ca intotdeauna vor exista oportunitati, si cu siguranta there is no shortage. Singura intrebare ramane, oportunitati mai bune?
Doua episoade au mai marcat evenimentul andro-bahic (cu reticenta ;) ) al noptii trecute. Primul, realizarea brusca ca, desi calitatea pe care o apreciez cel mai mult intr-o persoana este onestitatea, am nenonorocul sa ma inconjor cu persoane (desi departe de mine la ne numesc chiar pe toate superificiale) cu a caror interactiune este lipsita de profunzime - si acest lucru, aceste persoane superficiale se alfa chiar in cele mai intime cercuri.
Al doilea episod a fost dulce-amarui. La sfarsitul noptii am ramas oarecum bewildered si confuz in fata lucrurilor cu care se multumesc unii oameni. Si nu neaparat faptul ca un tip si-a lovit prietena cu piciorul, ci pentru ca in ciuda revoltei mele si a sentimentului de furie momentana, nu am facut nimic. Oare acea tipa stie ca nimeni nu merita anumite lucruri? Nu parea genul de fata care sa trebuiasca sa indure aceste lucruri, si totusi parea obisnuita cu tratamentul. Mare pacat ca unii oameni cateodata nu stiu ce au, sau ce pierd, si mai ales ce nu merita.

Comments

Popular Posts